Velkommen til Grøndal EV!

Grøndal EV Volleyballklub blev en realitet i 2001, da Grøndalsvængets Skoles Volleyballklub fusionerede med Efterslægtens Volleyballklub af 1973 (EV73).

I klubben tilbyder vi både ungdoms- og seniorvolleyball. Blandt andet er ungdomsafdelingen er en af de største i Danmark.

Vi har begyndere såvel som rutinerede spillere, og derfor er der plads til både det store og det lille ambitionsniveau. I den kommende sæson har vi seniorhold der spiller i alt fra Mix 1-rækken til 2. division, og ungdomshold der spiller til weekendstævner såvel som til Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.

Vi træner primært på Grøndalsvænget Skole og i Hillerødgade Sportshal, men spiller også i Bellahøjhallen og på Rødkilde Skole. Blandt andet har vi et mangeårigt samarbejde med Grøndalsvænget skole hvor ungdomstræningen foregår.

Mandage, onsdage og fredage fra starten af maj til slutningen af august råder vi desuden over beachvolleybaner i Ryparken, hvor vi mixer på tværs af holdene afhængigt af fremmødet.

Vi lægger i Grøndal EV vægt på at skabe og fastholde en klub for spillere på ethvert niveau og med enhver ambition.

Har du lyst til at spille på et af vores hold, er du meget velkommen til at tage kontakt til en af nedenstående kontaktpersoner:

Seniorkontakt Rasmus Holle [email protected]
Ungdomskontakt Thorbjørn Svendsen [email protected]