Lidt om klubben og vores hold
Velkommen til Grøndal EV Volleyball!

Grøndal EV Volleyballklub blev en realitet i 2001, da Grøndalsvængets Skoles Volleyballklub fusionerede med Efterslægtens Volleyballklub af 1973 (EV73).

I klubben tilbyder vi både ungdoms- og seniorvolleyball. Blandt andet er ungdomsafdelingen er en af de største i Danmark.


Vi har begyndere såvel som rutinerede spillere, og derfor er der plads til både det store og det lille ambitionsniveau. I den kommende sæson har vi seniorhold der spiller i alt fra Mix 1-rækken til 2. division, og ungdomshold der spiller til weekendstævner såvel som til Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.


Vi træner primært på Grøndalsvænget Skole og i Hillerødgade Sportshal, men spiller også i Bellahøjhallen og på Rødkilde Skole. Blandt andet har vi et mangeårigt samarbejde med Grøndalsvænget Skole, hvor ungdomstræningen foregår.


Mandage, onsdage og fredage fra starten af maj til udgangen af august råder vi desuden over beachvolleybaner i Ryparken, hvor vi mixer på tværs af holdene afhængigt af fremmødet.


Vi lægger i Grøndal EV vægt på at skabe og fastholde en klub for spillere på ethvert niveau og med enhver ambition.


Vedtægter for Volleyballklubben Grøndal EV

Vores ungdomshold

På ungdomssiden har vi plads til nedenstående årgange:


  • Kids4:               5. og 6. klasse
  • DU15 + HU15:   Årgang 2007 - 2008
  • DU17 + HU17:   Årgang 2005 - 2006
  • HU20:                Årgang 2002 - 2004


Hvordan melder jeg mig på et ungdomshold?

For at blive ungdomsmedlem eller få mere information, er du meget velkommen til at kontakte ungdomsformand Thorbjørn Svendsen.

Skriv til [email protected].


HU14 til DM 2017 - guldvindere :-)
Hu14%20guldvindere%20i%202017
Vores seniorhold

På seniorsiden har vi følgende hold:


Hold

(Team)

Pris for halv sæson

(Half season price)

Pris for hel sæson

(Full season price)

Bemærkninger

(Comments)

Dame 1 (D1) 750,- 1300,- Holdet er for øvede/rutinerede spillere, og deltager i turneringer fra efteråret 2022. Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning.
       
Herre 1 (H1) 900,- 1600,- Holdet spiller i 1. division og er for rutinerede spillere. Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning og eventuelle turneringskampe.
Herre 2 (H2) 900,- 1600,- Holdet spiller i 2. division og er for rutinerede spillere.Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning og eventuelle turneringskampe.
       
Mix 1 750,- 1300,- Holdet stiller med 2 kamphold i Mix1 rækken, og er for øvede og rutinerede spillere. Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning og turneringskampe.
Mix 2 750,- 1300,- Holdet spiller i Mix 2-rækken og er for øvede spillere. Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning og turneringskampe.
Mix 3 450,- 700,- Holdet spiller ikke til stævner og turneringer og er for begyndere til let øvede spillere. Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning.
Mix Motion 450,- 700,- Holdet spiller ikke til stævner og turneringer og er for letøvede, øvede og rutinerede spillere. Kontingentet giver ret til at deltage i holdets træning.
       
Beachvolley --- 250,- Holdet spiller ikke kampe, men spiller/træner beachvolley fra maj til og med august. Kontingentet inkluderer B-medlemskab den efterfølgende sæson.
B-medlem --- 100,- B-medlemskabet giver ret til at træne 3 gange med et hold efter aftale med træneren.

Dame 1 mangler øvede/rutinerede spillere, så det igen kan have nok spillere til at deltage i turneringer fra og med efteråret 2022.

Hvis du derfor er kvinde og har erfaring med volley, skal du være meget velkommen på holdet.


Hvordan melder jeg mig på et seniorhold?

Når du starter med at træne i klubben, har du to ugers prøvetid på holdet. Herefter skal du melde dig ind i klubben, hvis du vil fortsætte. Det gør du ved at vælge det aktuelle hold under "Seniorafdelingen/Hold". Her kan du enten bruge din eksisterende Holdsport-profil, eller oprette en ny profil.


Du vil automatisk blive bedt om at betale kontingent på den dato, som står nævnt under "Næste fulde opkrævning er".


Det er muligt at betale enten halv- eller helårligt kontingent. Der er en lille besparelse ved at betale helårligt.


Du kan også betale kontingentet ved at overføre det til konto 3186 8852480 med angivelse af navn og hold.

Du kan altid logge ind i Holdsport og se dine betalinger, ændre password, mm.


Hvordan melder jeg mig af et seniorhold?

Ønsker du at blive udmeldt eller holde pause som B-medlem så send en mail til formand Rasmus Holle ([email protected]) eller kasserer John Thejls ([email protected]).


Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at tage kontakt til en af vores kontaktpersoner:


Seniorkontakt: Formand Rasmus Holle ([email protected])
Ungdomskontakt: Ungdomsformand Thorbjørn Svendsen ([email protected])
Beachkontakt: Anders Holm ([email protected])